tung avslutning...

Förlust i derbyt mot Borås oxå. Och nu är drömmen om allsvenskan nästa säsong oxå helt borta! =/ Visst känns det tungt att det inte blir någon fortsättning, men man får se det positvit. Nu har både spelarna och klubben erfarenhet om hur det funkar i sveriges näst högsta liga. Något som är väldigt positivt för klubbens framtid. Nu vet man hur många "klasspelare" man måste ha för att klara sig kvar och vi vet oxå att publiken sviker inte i första taget, ett snitt på 1600 är riktigt bra för ett lag som parkerat i botten under hela säsongen. 

Så, vi ska inte bara se allt i moll! Framtiden är ändå ljus för Bois med många bra juniorer underifrån som kommer ta chansen att spela sig in i a-laget nästa säsong. Så inom fem år tror jag vi har laget i allsvenskan igen, tror knappast laget kan gå upp igen på första försöket. 

Och något annat som är positivt är ju att vi kommer börja vinna mer än vi förlorar igen. Något som inte är helt fel för självförtroendet. 

Vilka går då upp i allsvenskan i år? Tror faktiskt Huddinge och Nybro kommer slåss om den platsen... inget lag i division ett har imponerat så mycket som behövs för att klara kvalet. Men jag kan ha fel =) 

Nattsvart Bois - Grattis Huddinge!

Det blev långt ifrån den match vi Boisare ville ha på förhand. Spöklaget Oskarshamn fortsatte att vara just ett spöklag för Bois och nu är degraderingen i praktiken ett faktum. Känns jävligt bittert att vi inte kunde ge dom andra en match in på målsnöret, men tydligen är Bois ett snäpp för klena i allsvenskan. Bois är bra, det ska vi inte glömma bort, förmodligen bättre än Örebro, Tingsryd och co men tyvärr räcker det inte till =/ 

Vet inte vad man ska skriva mer nu? Känns tomt på något sätt... Känns konstigt att vara nere och lira med Skövde igen, men men, det var roligt så länge det varade. Tyvärr har jag inte haft möjlighet att se så många matcher jag velat eftersom jag bor i Jönköping för tillfället, så det grämer mig mest! Att inte få en chans till att få se mitt favoritlag i allsvenskan. 

Att Huddinge vann över Leksand gör ju ännu mer att chansen till kvalspel för Bois är minimal, i praktiken måste Bois vinna minst 4 av 5 matcher under full tid samtidigt som Huddinge får stryk allt! Vad är oddset för det? 


Frågan är ju hur lång tid det tar innan vi är uppe i allsvenskan igen!? Den som lever får se... 



Spöklaget väntar imorgon!

Äntligen match igen! =) Imorgon börjar början på slutet av säsongen. Och på andra sidan står spöklaget Oskarshamn som Mariestad har 0-11 i målskillnad mot på två matcher. Men räkna med att Bois inte är nöjda med att bara spräcka nollan. Imorgon måste tre poäng bärgas, så är det bara. Om vi lyckas så kan avslutningen bli riktigt rolig =) Bois ligger i ett läge som betyder att dom har inget att förlora, bara in och köra utan press. Och det gynnar naturligtvis Bois jämfört med Huddinge som bara inte får tappa kvalplatsen.

Vi har några nyckelspelare som måste kliva fram i de avslutande matcherna. Åkerström är en av dom och han har bevisat många gånger förr att han får superkrafter när det gäller som mest! Så jag tror det blir målsnålt imorgon, skulle inte förvåna om Bois vinner med 3-1 typ. 

Men hur detta än slutar så är jag stolt över Bois insats denna säsongen. Att gå upp från division 1 med ett  orutinerat lag och ändå göra så bra ifrån sig är riktigt starkt. Vinster mot fd elitserielaget Mora två gånger om, vinst mot Björklöven och nära att ta poäng mot topplaget Leksand är bara några av höjdpunkterna denna säsongen. Hoppas verkligen det håller hela vägen så vi håller oss kvar där vi hör hemma. 

nu kör vi så det ryker imorgon! 

Lång väntan till avgörandet =/

Bois spelar nästa match den 11 Februari mot Oskarshamn hemma. Känns jobbigt att behöva vänta så länge, vill ha detta överstökat nu känns det som.

Det är förbannat kul med hockey nu förresten =) Det är ju kul annars oxå, men nu känns det verkligen att alla matcher i alla serier är dödsviktiga... Allt från Allettan till Elitserien och NHL. Vancouver tex. Är inget vidare att heta Mats Sundin i dessa tider, efter att han anslöt till truppen har det bara gått utför. Visst var dom i en svacka innan han var på isen oxå, men nu är det värre än nånsin. Jag såg en period av senaste matchen mot Minnesota, och man verkligen såg hur spänt och nervöst det var i laget. Kraven från fansen är skyhöga och dom bara kräver att laget ska ta sig till slutspel. Om det fortsätter som det gör nu för laget så kan Sundin och co drömma vidare om Stanley Cup- pokalen. 

Elitserien ja, kan det bli mer spännande? Skillnaden mellan slutspel och kvalserien har aldrig varit så liten. Och nu ska "Foppa" göra comeback igen. Kommer Modo klara sig till slutspel förresten? Tveksamt va? Själv tror (hoppas) jag på att Djurgården går till slutspel. Och varför inte HV i Kvarten? =) 

LG Hockey Games stundar oxå... känns ju inte lika spännande. Men nu är Ragnarsson och K .Jönsson med iaf  =) Kanske vi kan vinna någon match.

8 dagar kvar till nästa match, håll uuuut =) 


RSS 2.0