Lång väntan till avgörandet =/

Bois spelar nästa match den 11 Februari mot Oskarshamn hemma. Känns jobbigt att behöva vänta så länge, vill ha detta överstökat nu känns det som.

Det är förbannat kul med hockey nu förresten =) Det är ju kul annars oxå, men nu känns det verkligen att alla matcher i alla serier är dödsviktiga... Allt från Allettan till Elitserien och NHL. Vancouver tex. Är inget vidare att heta Mats Sundin i dessa tider, efter att han anslöt till truppen har det bara gått utför. Visst var dom i en svacka innan han var på isen oxå, men nu är det värre än nånsin. Jag såg en period av senaste matchen mot Minnesota, och man verkligen såg hur spänt och nervöst det var i laget. Kraven från fansen är skyhöga och dom bara kräver att laget ska ta sig till slutspel. Om det fortsätter som det gör nu för laget så kan Sundin och co drömma vidare om Stanley Cup- pokalen. 

Elitserien ja, kan det bli mer spännande? Skillnaden mellan slutspel och kvalserien har aldrig varit så liten. Och nu ska "Foppa" göra comeback igen. Kommer Modo klara sig till slutspel förresten? Tveksamt va? Själv tror (hoppas) jag på att Djurgården går till slutspel. Och varför inte HV i Kvarten? =) 

LG Hockey Games stundar oxå... känns ju inte lika spännande. Men nu är Ragnarsson och K .Jönsson med iaf  =) Kanske vi kan vinna någon match.

8 dagar kvar till nästa match, håll uuuut =) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0