nu ser vi bara framåt!

Så ... då var säsongen över! dubbelseger mot SIK som en skön avslutning. Men ändå en klen tröst! =/ Skulle ju inte varit fel att ha Bois i Allsvenskan nästa säsong oxå. Men som jag sagt förut, nu gäller det bara att se framåt! =) Tyvärr för er som gillar denna sidan så kommer det nog inte bli någon fortsättning här. Först och främst så avslutar jag plugget nu i Maj och måste lägga all energi att hitta ett bra jobb inom transportsektorn. Någon som kan tipsa om nåt kanske!? =) Och sen när jag har jobb lär jag inte ha mycket tid över för att skriva om Boisen i ettan. Och motivationen att starta denna blogg var ju främst att vi låg i Allsvenskan. Så om vi går upp igen så kanske det blir nytt liv här ... hehe. 

Men jag tänker inte lägga ner sidan helt i vilket fall som helst... det lovar jag... men uppdateringen lär ju inte bli densamma. 

Tack igen alla som varit här och läst under säsongen! Ha en underbar Vår och Sommar och ta hand om er så ses vi i höst fast inte lika ofta då =) 

Vill tacka alla spelare i Bois oxå för alla sköna stunder i Katrinhallen! Ni har kämpat grymt tappert! Nu krossar vi lagen i ettan istället ;)

Vem är bäst i Skaraborg tro!?

Hej hej ! Här är jag igen =) Var längesen jag skrev nu.. Känns som att det är en del av fasen man måste gå igenom nu när det är klart att Bois spelar i ettan nästa år. Man klarar inte av att tänka på det för mycket lixom =) Ni som är trogna Boisare förstår nog hoppas jag. Men nu har jag kommit till den fasen då jag accepterat faktumet iallafall. Man måste ju trots allt gå vidare, hehe.. Vi tar nya tag!  

Och vilken fin avlsutning det blir ändå! Dubbelmöte mot Skövde där vi ska visa vart skåpet ska stå!! Hoppas verkligen Boisen är tillräckligt motiverade för att kunna dänga till SIKarna ordentligt bara. Vore ju snöpligt att förlora båda matcherna menar jag. Då kommer ju alla Skövdesupporters tro att SIK har varit bättre hela tiden (det är ju så dom funkar ;P ) 

Tack alla ni som läst min blogg under säsongen, skoj att ni gillat den ! =) Vi får se om det blir någon fortsättning av nåt slag nästa säsong. Men än är denna säsongen inte slut som sagt ;)

RSS 2.0