Spöklaget väntar imorgon!

Äntligen match igen! =) Imorgon börjar början på slutet av säsongen. Och på andra sidan står spöklaget Oskarshamn som Mariestad har 0-11 i målskillnad mot på två matcher. Men räkna med att Bois inte är nöjda med att bara spräcka nollan. Imorgon måste tre poäng bärgas, så är det bara. Om vi lyckas så kan avslutningen bli riktigt rolig =) Bois ligger i ett läge som betyder att dom har inget att förlora, bara in och köra utan press. Och det gynnar naturligtvis Bois jämfört med Huddinge som bara inte får tappa kvalplatsen.

Vi har några nyckelspelare som måste kliva fram i de avslutande matcherna. Åkerström är en av dom och han har bevisat många gånger förr att han får superkrafter när det gäller som mest! Så jag tror det blir målsnålt imorgon, skulle inte förvåna om Bois vinner med 3-1 typ. 

Men hur detta än slutar så är jag stolt över Bois insats denna säsongen. Att gå upp från division 1 med ett  orutinerat lag och ändå göra så bra ifrån sig är riktigt starkt. Vinster mot fd elitserielaget Mora två gånger om, vinst mot Björklöven och nära att ta poäng mot topplaget Leksand är bara några av höjdpunkterna denna säsongen. Hoppas verkligen det håller hela vägen så vi håller oss kvar där vi hör hemma. 

nu kör vi så det ryker imorgon! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0