tung avslutning...

Förlust i derbyt mot Borås oxå. Och nu är drömmen om allsvenskan nästa säsong oxå helt borta! =/ Visst känns det tungt att det inte blir någon fortsättning, men man får se det positvit. Nu har både spelarna och klubben erfarenhet om hur det funkar i sveriges näst högsta liga. Något som är väldigt positivt för klubbens framtid. Nu vet man hur många "klasspelare" man måste ha för att klara sig kvar och vi vet oxå att publiken sviker inte i första taget, ett snitt på 1600 är riktigt bra för ett lag som parkerat i botten under hela säsongen. 

Så, vi ska inte bara se allt i moll! Framtiden är ändå ljus för Bois med många bra juniorer underifrån som kommer ta chansen att spela sig in i a-laget nästa säsong. Så inom fem år tror jag vi har laget i allsvenskan igen, tror knappast laget kan gå upp igen på första försöket. 

Och något annat som är positivt är ju att vi kommer börja vinna mer än vi förlorar igen. Något som inte är helt fel för självförtroendet. 

Vilka går då upp i allsvenskan i år? Tror faktiskt Huddinge och Nybro kommer slåss om den platsen... inget lag i division ett har imponerat så mycket som behövs för att klara kvalet. Men jag kan ha fel =) 

Kommentarer
Postat av: Nicke H

Jag tror som du om Huddinge och Nybro! Med övervikt åt Huddinge då de är starkare på bortaplan!

2009-02-21 @ 21:14:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0