vad händer nästa säsong!?

ja.. då var vi där... det är dax att börja se framåt, vad händer nästa säsong? vilka försvinner och vilka slutar? Men absolut största och viktigaste frågan för Bois just nu är ju om vi klarar oss kvar!? 

Som vi ligger nu spelar vi i division 1 nästa år och vilka kommer vara kvar från årets trupp då? Man kan ju såklart spekulera hur mycket som helst om detta men såhär tror jag: 

Åkerström, Nettelbladt, D Johansson, C Andersson, Zettergren är dom spelarna jag tror kommer fortsätta i allsvenskan i något annat lag. 

Johnsson, Medin och Ronny slutar förmodligen. Fast Ronny kan lika gärna fortsätta, är nog mycket motivation som avgör där, är ju självklart, men om man jämför att spela i division 1 och allsvenskan är det ju betydligt lättare att få motivation att spela i allsvenskan! Med Medin är det nog samma problem, han kan nog lika gärna spela vidare om han känner den rätta motivationen. Men känns som Kung Johnsson gör sin sista säsong iaf, tyvärr! =/  

Resten av spelarmaterialet är jag inte alls lika säker på, men finns nog risk att fler spelare försvinner. 

Vad tror ni? 


Kommentarer
Postat av: Karl

Tror inte att Åkerström går till något annat allsvenskt lag, han har ju rotat sig här i stan på riktigt nu. Tror inte heller att Medin lägger av efter denna säsongen, tror han kör ett eller två år till. Johnsson lägger garanterat av och Ronny är väl 50/50.

2009-01-19 @ 17:30:46
Postat av: Nicke H

Åkerström har väl kontrakt även nästa år, och hus+familj i stan!

2009-01-19 @ 21:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0