Krisen total i Malmö!

Det är inte bara finanskris i världen, det är finanskris även i hockeyvärlden, iaf för vissa =) Bois sänkte dom både på isen och tydligen utanför också =) 

Nu flyr spelarna laget och det är fullständigt kaos, särskilt när det bara är ett drygt dygn till deadline för spelarövergångar tillråga på allt. Marcus Paulsson är redan klar för Färjestad och fler är på gång. Snacka om skilda världar. Från ett krislag i botten på allsvenskan till ett stabilt topplag i elitserien. Det är bara att säga grattis Paulsson! ;) 

Orsaken till att Malmö tar till drastiska åtgärder och fryser spelarnas löner är att klubben har stora skulder, runt 8 miljoner enligt rykten. 

Detta kommer bli en följetång framöver, var så säker ;) Historien om Percys imperium tar tydligen aldrig slut. Fast snart gör den väl det, vi är inne på sista kapitlet kan man säga =) 

Det är skönt att veta att vi Boisare har chanser kvar att spela i allsvenskan nästa år iaf =) 

Men kom och tänka på en sak nu. Huddinge möter ju just Malmö borta imorgon, frågan är ju hur det kommer gå!? Lär ju inte bli något vidare motstånd för Huddinge =/ Och Bois har ett betydligt starkare Leksand på bortaplan... Huddinge har sånt jävla flyt... tungt tungt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0