Hoppet lever =)

Det blev en match som svävade mellan hopp och förtvivlan, som många gånger förr när Bois är i farten =) Till slut vann Boisen matchen med 5-4 genom ett straffavgörande. Förstår inte varför Bois alltid ska leka med fansens nerver =) Men det är väl det som är lite av tjusningen med laget oxå. 

Matchens stora hjälte blev Zettergren som inte bara gjorde två mål i matchen utan oxå avgjorde matchen genom att sätta dit straffen, som för övrigt var den enda som lyckades måla i straffavgörandet. Den andra segerorganisatören heter Markus Persson som gjorde två grymt viktiga mål (3-3 och 4-4). Nu när jag ändå nämnt honom vill jag bara tillägga att han har varit grymt viktig för Bois på slutet, den enda junioren som leverarar och är bra varje match. Han är minst lika bra som många av JVM-spelarna och förtjänade helt klart en plats i laget. Om ni tvivlar, kolla in detta! 

Persson har gjort 11 mål och 7 assist på 23 matcher, ligger tvåa i målligan i Bois även fast han spelat betydligt färre matcher än andra. Och dessutom har han kommit till ett helt nytt gäng som innebär svårigheter i början. Så han är helt klart tvåa i Bois efter "Z" i mina ögon, om man skulle till och ranka spelarna. 

Varför inte förresten!? Dax att ranka topp 5 i årets Bois, verkligen på tiden, som vanligt får ni komma med era egna åsikter ;) 

1:a    Mikael Zettergren... Han visar hela tiden hur bra han är framåt och leverarar ofta!
2:a    Markus Persson.... Som sagt, en av de bästa juniorerna i allsvenskan 
3:a    Pär Åkerström.... Utan honom skulle det varit betydligt värre
4:a    Ronny Johansson.... Sliter ofta i det dolda, men är väldigt väldigt viktig, många fina framspelningar från hans klubba!
5:a    Joakim Nettelbladt och Fredrik Johnsson.... Var tvungen att sätta båda på delad 5:a... Nettelbladt är Bois bästa back och Johnsson visar att han håller fortfarande även om åldern börjar ta ut sin rätt. Men jag kommer alltid ha Johnsson som min favoritspelare i Bois, strax före Tommy Fritz =) 

Det var allt för idag! VI GER ALDRIG UPP! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0