förlust igen för Boisen

Vi var med i början av matchen, men sedan visade AIK att dom är en kandidat att utmana elitserielagen framåt vårkanten. AIK vann enkelt till slut med 7-2 efter 3-0 i slutperioden. Tror faktiskt AIK är det enda laget som kan ta sig upp i elitserien. Visst, Leksand imponerar,  men inte som AIK tycker jag. 

Till matchen igen. Jag hade inga större förhoppningar om att Bois skulle spöa AIK igår, då skulle det vara årets skräll! För efter 2-4 förlust mot Bofors med kniven mot strupen så ska man inte vinna mot AIK på hovet. Och så blev det ju inte heller. 

Jag har sagt det förut, kanske lite för tidigt, men nu känns det verkligen som att tåget har gått. Det finns så klart teoretiska chanser kvar. Men det känns oxå som att Bois inte räcker till i matcherna, att det är något som saknas. Och det är framförallt fler målskyttar. Om vi hade en Mikael Zettergren till så hade vi inte legat sist i tabellen, men nu har vi ju tyvärr inte det =/ 

Men jag ger inte upp!!! Nu tar vi en match i taget och krigar till oss poängen så får vi se vart det bär. Matchen imorgon mot Sundsvall är så hyperviktig så det finns inte!! Förlust imorgon och det ska till ett mirakel om vi ska spela i allsvenskan nästa säsong!

Har funderat lite på det där om något lag går i konkurs, vilket lag får chansen istället då!? Laget som blev sist i Allsvenskan eller trean i kvalserien till Allsvenskan. Är väl rädd för att det blir trean i kvalserien isf. Men känns lite konstigt ändå, eftersom alla lag i allsvenskan är bättre än lagen från division 1. 

Nee.. men nu ska vi inte spekulera m såna tråkiga scenarior, vi ska fixa det här på egen kraft!! Vi ger oss aldrig ! 

Kommentarer
Postat av: Nicke H

Det blir ungefär som förra året, att andralaget i kvalserien får ta den platsen iom att iår är det bara ett lag som går upp!

2009-01-18 @ 13:36:18
Postat av: Nicke H

I år är det bara ett lag i kvalserien som går upp, så om nåt lag får problem så är det det lag som blir tvåa i kvalserien som går upp!

2009-01-18 @ 13:38:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0