bois chanslösa - malmö en hjälpande hand

Som man hade befarat på förhand hade Bois inget att hämta i Ejendals Arena. Inte ens ett enda mål framåt. Men vi ska inte gräva ner oss i den matchen för mycket nu. Det är resterande matcher som kommer avgöra allt. Och nu står det enbart mellan Bois och Huddinge. Huddinge som jag trodde skulle vinna mot krislaget Malmö, men Malmös junirorer ville annat. Matchen slutade 2-0 till Malmö och det gjorde att Huddinge fick oxå åka tomhänta hem. 

Avslutningen kan bli riktigt rafflande om Bois gör vad som behövs i kommande matcher. Närmast väntar Oskarshamn (h) och Borås (b) för boisen. Två matcher som mycket väl kan betyda sex poäng! =) 

Huddinge möter Leksand (h) och Oskarshamn (b). Två betydligt svårare matcher på pappret. Oskarshamn som båda lagen möter har 5 segrar på bortaplan och 10 på hemmaplan. Så där får Huddinge betydligt svårare än Bois. Och Borås är helt klart mänskliga, nåt som däremot Leksand inte verkar vara just nu. 

Om detta drömscenario slår in så är Bois enbart två poäng bakom Huddinge, och då kan allt hända inför avslutningen. =)  

Kommentarer
Postat av: Alexander

Ja du... 8 juniorer var inkallade för Malmö, men bara två spelade matchen... Kan ju påminna om att Huddinge spelar med ett halvt juniorlag varje match, och det nämns ju inte... Gillar din blogg, men ditt Huddingehat och okunskap om föreningen går inte att ta miste på....

2009-02-03 @ 09:56:02
URL: http://www.kvarnbergsplan.se
Postat av: rikard

huddingehat?? jag har aldrig hatat Huddinge... Det är Bois främsta konkurrenter i nuläget, inget annat!



Klart man inte vill att sina värsta konkurrenter vinner, eller ??

2009-02-03 @ 12:08:22
URL: http://mbois.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0