rolig läsning =D

Endel har säkert läst det redan, men för er som har missat det och för er som vill läsa det igen. Här kommer Borås HC´s hemsidas tips vart Bois hamnar i serien, och varför. Detta tippades dock innan serien började, som ett litet försvar =) 

16. Mariestad (Erik: 15 Lars: 16 Jonas: 16)
"Erik: I år får vi åtminstone spela om titeln ”Bäst i Västergötland”. Det är väl det enda roliga med att Mariestad tagit sig upp i näst högsta serien. Det krävs nog ett smärre mirakel, värre än det som skedde i fjol, för att laget ska hänga kvar. Fast om Fredrik Johnsson/Ronny Johansson får spela 80% av tiden, som de brukar, så kanske…
Lars: Denna plats känns som gjuten för Boisen. Firma Johansson/Johnsson blir inte direkt yngre. Åkerström ansågs för svag för att vakta målet i Borås och han lär få det tufft om han skall freda buren.
Jonas: Mariestad är ett allsvenskt lag återigen. Men denna gång blir sejouren endast en säsong. Man har inte förstärkt sitt lag med tongivande spelare, utan förlitar sig på sin gamla rävar som Ronny Johansson och Fredrik Jonsson. Om Fredrik Jonsson lyckas stå på skridskorna och inte filma till sig utvisningar i parti och minut så finns en liten, liten skrällchans."

Kommentarer!? =) 

källa: borashc.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0