rock'n'roll hockey

Gokväll alla hockeyälskare ! 

Såg ni på hockeykväll idag? 
Wikegård pratade i slutet om att det är för lite tacklingar i elithockeyn, för lite rock´n´roll hockey. Tycker han borde varit i Katrinhallen i fredags när hans gamla Malmö fick en uppvisning i rock´n´roll hockey. Säger inte att det är det bästa sättet att spela hockey på alltid, men det är förbannat kul att titta på! Härligt att Bois tacklar mer nu i allsvenskan också, och spelet vid sargen är klasser bättre. Något som MÅSTE funka när man spelar i allsvenskan.
Tror inte många allsvenska lag vågar forechecka på ett så pass starkt lag som Malmö. Men det syntes verkligen i fredags att Bois aldrig tvekade att flytta fram positionerna. Och att det gav resultat känns så skönt för framtiden. 

Publiken ja! När ska vi komma över den magiska 2000-gränsen då? Dröjer väl inte allt för länge. Men det var ett grymt drag med dryga 1900 pers också =) 

Har ändrat mig lite inför Leksandsmatchen förresten... varför skulle inte Bois kunna skrämma LIF eg? Nån gång måste dom ju förlora. Tycker det vore perfekt tillfälle på Onsdag. =) 

Hörs o störs ! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0