Publiken!

Har inte skrivit mycket om vår grymma publik här på bloggen än.. Men känns som det är lägligt nu efter den härliga matchen igår. 1943 betalande i ett kokande Katrinhallen. Om man jämför publiken med förra årets seriematcher skulle man tro att alla somnat in för gott anno 2007/08 i division 1. Är riktigt bra drag på alla nu och det känns verkligen att vi oxå gått upp ett snäpp! Nu väntar jag bara på att spräcka 2000-gränsen, kan det bli mot Troja!? Jag tror faktiskt det, särskilt när Trojas supportrar brukar följa med och heja. Och vilken drabbning det kommer bli!? Skulle inte vilja vara i Edbloms skridskor den matchen om man säger så =) Han kommer inte få det lätt! 

Men som sagt, vi i publiken är grymt viktiga, så ta med alla ni känner och heja på Bois nästa match! Lika dyrt som att gå på bio, men tio ggr mer spännande och absolut ingen risk att man somnar!! ;) Och det bästa av allt, Johnsson, Ronny "Rockstar", Åke och Z medverkar, med Appelgren som regissör. Kan inte bli annat än succé! 



Kommentarer
Postat av: KHbois

Håller med om att publiken lyft sig flera snäpp sen fjolåret. Under kvalet var vi väl ok, men inte lika bra som i år. Det är flera som imponerats av stödet vi har också från andra klubbar. Kul!

2008-10-30 @ 20:11:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0