"experterna" ska få fel, var så säkra!

Det jobbiga med att det går så här illa i varje match är att nu får alla sk "experter" rätt. Att Bois hör hemma i botten på tabellen. Det är nu Bois måste visa vart skåpet ska stå, och då menar jag inte att dom ska vinna varje match, men på hemmaplan måste allt funka, och det snarast. 

Vi som är trogna Boisare vet ju att Boisen kan spela underbar hockey om dom bara får till det och självförtroendet är där. Känns som vi inte har samma flyt som förra säsongen, men är ju inte så konstigt heller. Är inga säkra poäng som mot Hammarö bla i år. 

Men det viktigaste av allt är att spelarna fortsätter att mala, även om det går så trögt som det gör nu, för till slut lönar det sig. Är dock lite rädd för att förlusterna sätter väldigt stora spår. Gäller att man inte funderar för mycket, för då blir det just dom individuella misstagen som avgör, precis det som hänt i det senaste matcherna. 

Mmm... Jag spekulerar idag, men vad ska man göra i dessa tider.... Och inte match förrän på Onsdag ... (rullar tummarna)

Kommentarer
Postat av: KHbois

Bois spelar hur underbar hockey som helst när det stämmer, och det kommer lossa när som nu!

2008-10-28 @ 22:37:38
URL: http://bois-support.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0