två sköna poäng efter mycket pust och stön

Har inte hunnit skriva om gårdagens match mot Huddinge förrän nu, men här kommer matchrapporten iaf.

Första perioden började lite trevande och det var inget direkt skönspel från något av lagen. Båda lagen kämpade och slet men pucken ville inte in. Huddinge tycker jag var det bättre laget i första men dom lyckades aldrig sätta dit pucken bakom en storspelande Åke i boismålet. Första perioden slutade 0-0 och skotten vann Bois med 16-11.

Tidigt in i andra perioden blir Huddinge utvisade två gånger om och Bois får chans att spela 5 mot 3, väldigt billiga utvisningar men domaren visade ut spelare både åt höger och vänster i hela matchen så det var inga konstiga utvisningar skulle det visa sig. Wallin får till ett bra skott från slottet i 5 mot 3-spelet och det rasslar till i nätet, 1-0 till Bois!!! Och nu tror alla att det ska lossna för boisen!? Men riktigt så bra var det ju inte denna kvällen. Som sagt, domaren hade ju inte alla hästar i stallet, så utvisningarna duggade tätt åt båda hållen, och i något av Huddinge PP lyckas dom få in 1-1. Nu var det match igen och Huddinge kändes i detta läget lite starkare, även om Bois kämpade minst lika bra. Andra slut och fortfarande delad pott, 1-1 och skotten vann Huddinge med 19-11.

Relativt tidigt i tredje får Huddinge in ledningsmålet, inte helt orättvist, men väldigt onödigt ur Boisögon sett. Som tur är har vi en lurig domare denna kväll, så han lyckas få ut några Stockholmare i utvisningsbåset igen och det tar Zettergren till vara på och hänger dit 2-2. Efter detta är det mest ställningskrig fram till att hesa Fredrik ljuder. Nej, just det, domaren visar ut en boisare med 1,30 kvar av matchen, men Bois redde ut den stormen oxå =)

I förlägningen såg man tidigt att Bois var det lag som vågade chansa mer och trycka på framåt för att avgöra matchen. Och så blev det oxå. Nettelbladt trycker in pucken halvvägs in i förlägningsperioden och matchen är säkrad!! =)

Vad ska man säga om matchen som helhet då!? Ingen vidare match att se på, men det blev spännande i slutet och domaren var ju spännande bara han i sig, kan ni fråga Huddinges tränare om förresten =) Starkt av Bois att kämpa sig tillbaka och vinna efter underläge i tredje. Väldigt viktig seger för fortsättningen, det är väl bra slutord.