Soppatorsk mot Almtuna

Blev ännu en förlust på fredagen mot ett piggare Almtuna. Bois öppnade matchen bra och tog ledningen med både ett och två mål innan perioden var slut. Var väldigt nära att även trean kom i slutet på perioden, och i efterhand var nog det som var avgörandet i matchen.

I andra fick Bois spelare kollektiv soppatorsk och det hände inte mycket framåt, men tack vare vilja så stod det "bara" 3-3 inför tredje. En tredjeperiod som boisen försökte och försökte, men det fanns ingen kraft kvar så Almtunas 4-3 i mitten på sista ronden var inte så överraskande. Tyngsta förlusten jag varit och sett på väldigt väldigt länge! Led verkligen med spelarna... Vet precis hur det känns när huvudet vill, men kroppen är helt slut.

Vill dela ut lite ris åt vissa "supportrar" på läktaren i fredags oxå.. Många runt där jag stod skrek att bois skulle vakna och att dom var så jävla kassa. Tänk lite innan tack!! Vet ni hur hårt spelschema bois haft det senaste!? Om man jämför med Almtuna som haft viloperioder mellan matcherna.. Bois har MAX haft två lediga dagar mellan matcherna. Inte så konstigt att det blir såhär då!

Det viktigaste i fredags var att man såg på gubbarna hur mycket dom ville vinna matchen, men som sagt, kroppen ville inte. Bara att hoppas att lite vila gör susen nu!