Malmö Redhawks - Mariestad Bois 5-2

Förlust med 2-5 i Malmö mot ett stjärnspäckat Malmö. Måste vara godkänt ändå. Som jag sagt förut, är inte matcher mot topplagen Bois ska hämta poäng. Det är mot lag som Huddinge, Bofors, Nybro som Bois ska ta poängen för att hänga kvar.

Matcher som denna mot Malmö borta är dock grymt viktigt i ett annat hänseende. Det stavas E-R-F-A-R-E-N-H-E-T från STORA matcher mot STORA lag i STORA arenor. Något som är ovärderligt för ett lag som Bois! !

Nå, matchen då! Jaa.. Bois var ju faktiskt uppe och sniffade på poängen i Malmö. 3-0 blev snabbt till 3-2 och matchen levde i allra högsta grad. Om ytterligare en puck studsat in hade det kunnat sluta hursomhelst. Men nu blev det ingen skräll - denna gången! Men var så säker, Bois kommer skrälla till ordentligt innan säsongen är över. AIK hemma kanske!? Leksand hemma!? Troja lyckades, varför inte Bois? Blir i vilket fall jäääävligt spännande både mot AIK och LIF.

Måndag idag, på onsdag är det match igen! Bofors borta... hur ska vi se på den matchen? Bofors är självklart favoriter, men det kommer bli tufft. Mer om matchen kommer imorgon och onsdag...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0