Allt slit lönade sig - till slut

Som jag skrev för ett tag sedan - "förr eller senare skräller Bois frågan är bara när?". Igår hände det, och bois har verkligen jobbat sig till denna segern. Varenda match har laget kämpat och slitit, men målen har inte kommit och poängen har uteblivit. Att boisen nu fick tre "lätta" poäng för en gång skull kan betyda hur mycket som helst. Innan matchen hade inte laget tagit en trepoängare på hur länge som helst. Men att den nu kom mot ett topplag som Mora på bortais kan betyda skillnaden mellan seger och förlust i kommande matcher. Och det viktigaste av allt - självförtroendet är högre nu än någonsin. Först en riktig bra insats mot AIK och sen en grym seger mot Mora! Detta gör att Bois garanterat blir att räkna med i framtiden. Tror, eller vet rättare sagt att denna motgång bois nu haft på framförallt bortais är något laget kan ta med sig in senare i serien om dom hamnar i samma läge. Och eftersom dom redan varit i den situationen så kommer dom garanterat kunna hantera läget på ett bättre sätt. 

Så sammanfattningsvis, motgångar behöver inte alltid bara vara negativt. Man lär ju sig av sina misstag som man brukar säga ;) 

Måste passa på att tacka alla i Bois för underhållningen igår framför datorn, var härligt att se sitt favoritlag sätta dit Mora. Grymt jobb av alla! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0