en timme till nedsläpp

äntligen!! Bois - Leksand om en timme... ångrar fan att jag inte åkte upp till Mariestad idag, men blev lite för tight med plugget. Som tur är sänder ju dom på TV4 Sport. Hörde precis från några SIK:are som är lite avis att Mariestad spelar i finrummet och att ständigt upphaussade SIK bara harvar i ettan hehe. Bläddrade på text-tv och såg att SIK förlorade stort mot Pantern häromdagen. Är inte det farmarlaget till Malmö förresten? ;P hehe... skadeglädjen är den enda sanna glädjen =) 

Tillbaka till väsentligheterna! Bois vs Leksand i Katrinhallen. Kommer bli ett jävla liv på läktaren ikväll kan jag lova.. hoppas det hörs ut i stugorna ute i landet oxå =) 
Just det, måste ju tippa en sån här stormatch oxå... hmm... jag är väldigt optimistisk och säger 3-3 efter full tid. Men allt måste verkligen klaffa då. Men Sundsvall spöade dom sist, så det är inte omöjligt... men svårt blir det =) jaja... den som lever får se!! 

Måste hälsa till Niklas och Micke i Skövde oxå! Glöm inte att slå på TV4 Sport ikväll ;) Så får ni se riktig hockey för en gång skull ;)

Ha de! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0