Dax att summera hockeyåret 2008!

Så var detta året till ända... ett år som går till historien om man är Boisare! Året då Bois gick upp till Allsvenskan efter en helt otrolig säsong i division 1 och kvalspel till följd! 

Tänkte göra lite utmärkelser till årets prestationer... är ju så populärt på TV så det funkar väl här oxå ;P håll tillgodo

Årets Prestation: Laget Bois

Att ta sig till Allsvenskan med ett lag som knappt var tippat att klara sig till Allettan är inget annat än en grym prestation. Mot alla odds gick Bois och knockade allt motstånd. Grymt är ordet! 

Årets Målvakt: Per Åkerström 

Inte helt oväntat efter hans otroliga räddningar både i kvalet till Allsvenskan, men oxå nu i allsvenskan där han visar att han är en toppmålvakt. Stabil som få! 

Årets Back: Joakim Nettelbladt, Tomas Mitell

Dött lopp här, för utan Mitell skulle inte Bois varit där dom är idag. Så bra är han! Med hans kyla i framförallt powerplay och hans rutin från viktiga matcher bar han fram laget till allsvenskan. Nettelbladt är det stora glädjeämnet på backsidan denna säsongen, en riktig bra back med många kvaliteter både framåt och bakåt!

Årets Forward:  Mikael Zettergren

Att komma in i ett nytt gäng och bara producera massa mål framåt är inte det lättaste, men "Z" har lyckats på ett utomordentligt sätt. En klasspelare som är livsfarlig för motståndarna.

Årets tränare: Andreas Appelgren

Appelgren måste ju få endel av kakan oxå. Han är ändå hjärnan bakom den stora prestationen i våras. Han kan hockey utan och innan och framför allt känner han till alla spelares styrkor och svagheter som få andra tränare. Något som kan vara avgörande nu när det ska till att avgöras i allsvenskan. 

Årets Mål: Fredrik Johnsson slagskott mot Leksand hemma 

Visst, det finns massa mål som är grymt snygga, många från just Johnssons klubba, men målet mot Leksand hemma var så talande på något sätt. Att just han får göra ett sånt mål i kanske hans sista säsong mot en av sveriges förnämaste hockeyklubb Leksand, det är så stort! Och på vilket sätt sen =) Det rasslar nog lite i nätet än .. hehe

Årets Match: Bois - Malmö, Bois - Leksand

Dött lopp även här! Den ena var jag på plats själv (Malmö) och den andra såg jag på Tv:n. Men båda var elektriska på något sätt. Alla som sett matcherna live eller på tv fattar nog. Bois var i vilket fall grymma i båda fighterna, men tyvärr blev det ju bara en poäng. Bois var värda ett bättre öde i båda. 

Endel lägger till något som "årets flopp", men jag vill inte ha några negativa kategorier här så jag hoppar det ;)

Hoppas nu verkligen att ni har en kanonnyårskväll och fortsätter att stötta Bois även 2009, det kommer dom behöva! GOTT NYTT ÅR!!! 





Kommentarer
Postat av: Supportern

Jag anser att Bois-Mora är den bästa matchen förmodligen den bästa jag har sett i Katrinhallen och riktigt högt tempo och starkt å resa sig två gånger i de läget

2008-12-31 @ 15:27:41
Postat av: KHbois

Kul och läsvärd årskrönika! Hoppas du fortsätter med denna sidan länge, länge, jag läser den med stort nöje!

2009-01-01 @ 16:42:49
URL: http://bois-support.se
Postat av: Ciko

Riktigt läsvärt som vanlig Rickard!! Håller med dig angående spelare. Du har koll ! Bra jobbat.

2009-01-04 @ 13:49:37
Postat av: Anonym

Riktigt läsvärt som vanlig Rickard!! Håller med dig angående spelare. Du har koll ! Bra jobbat.

2009-01-04 @ 13:50:12
Postat av: Dilan Amin

Häjjs!

Fin blogg!



Kram!

/ www.mramin.blogg.se

2009-01-04 @ 13:56:51
URL: http://mramin.blogg.se/
Postat av: Dilan Amin

Häjjs!

Fin blogg!



Kram!

/ www.mramin.blogg.se

2009-01-04 @ 13:57:14
URL: http://mramin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0